Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd
Thuis

Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd

China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd certificaten
China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd certificaten
Dank voor uw goede naverkoopdienst. De uitstekende kwaliteit en technologiesteun helpt me een.

—— Fahad Amin

Door zeer goede mededeling alle opgeloste problemen, tevreden met mijn aankoop

—— Mary Freis

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Duarte Morgado

Goede verpakking, ontvangen product goed

—— Antonio Romero

Ik ben online Chatten Nu

Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd

1 2 3 4 5 6
Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Oz
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 6000000-8000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Luoyang Ouzheng die Co., Ltd uitwisselen wordt opgericht in 2003, dat die-bezeten dochteronderneming van Industrieel Co. van Henan Fuyide, Ltd is.

Momenteel, behandelt de fabriek een gebied van 50, 000 m ³ met meer dan 300 werknemers en bijna 20 hogere ingenieurs.

Wij hebben samenwerking op lange termijn met hoogte gevestigd - heeft de leveranciers van de kwaliteits grondstof, de stabiele kanalen van uitstekende kwaliteit van de grondstoffenlevering, zoals het koude rollen staalplaat en milieu epoxyharspoeder om productkwaliteit uit de bron te verzekeren.

Bovendien, wij hebben de recentste automatische decoiling lijn van NC, CNC ponsenmachine, geavanceerd laser scherp materiaal, ingevoerde Automatische het paneelbuigmachine van Salvagnini P4Xe van Italië, automatisch lassen door robot; het materiaal van het laserlassen, de automatische lijnen van de neveldeklaag, automatisch verpakkend materiaal en ander geavanceerd materiaal enz.

China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Wij hadden geavanceerde Automatische het paneelbuigmachine van Salvagnini P4Xe van Italië ingevoerd. Het materiaal kan de nauwkeurigheid verbeteren en productconsistentie met betrouwbaar bezit verzekeren. Een paar van universele buigende vorm, die het grootste deel kan beëindigen van het buigen zonder wordt vervangen. Bovendien, het kan de delen verwerken waarvan de lengte tot 2500mm is, is de breedte tot 1500mm en de waaier van de dikte is van 0.5mm aan 2.0mm.this-machine kan één deel binnen 30 seconden verwerken om de capaciteit van gediversifieerde productie te vervullen.

China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

De fabriek is gespecialiseerd in staal archiefkast, staalkast, kast, mobiel voetstuk, bureau, boekenplanken, goederenrek enz. met klanten rond de wereld. De producten hebben voordelen van sterke structuur, modieuze verschijning, gewaarborgd kwaliteit, die uw beste bureaupartner is. Wij hebben ISO9001 overgegaan: certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 de internationale en ISO14001: de certificatie van het het milieubeheersysteem van 2004.

 

China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Bovendien vóór de productie, zal QC de hardheid, vlakheid, dikte van staalplaten, testen en zal de fout van de plaatgrootte is binnen de toelaatbare waaier verzekeren, is de oppervlakte vlot en vrij van concaaf en braam. Dan, zullen de arbeiders proceskaart zich dan zullen bewegen aan de volgende procedure van laserknipsel invullen. De arbeiders zullen volgens de werkende instructies en de tekeningen strikt produceren om de nauwkeurigheid van zijknipsel en ponsen te waarborgen., dat de tolerantie binnen 0.1mm is.

Alvorens te verpakken, zal QC globaal de gehele structuur, de oppervlakte en de delen., enz. door pre-assemblage controleren. Bij verpakking, moeten de arbeiders de norm van het de uitvoervervoer strikt volgen om pakket te doen en de hoeveelheid delen ervoor te zorgen zijn correct en de lay-out is geschikt en vast.

China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Bedrijfsprofiel 3

Onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Australië, Canada, Zuidoost-Azië, Oceanië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Elk jaar zullen wij aan diverse tentoonstellingen zowel in China en in het buitenland, met inbegrip van guangzhouciff Markt in Maart, de Markt van Shanghai CIFF in September, en de Tentoonstelling van Keulen ORGATEC in Duitsland deelnemen, die ons ononderbroken vooruitgang boeken maken en onze horizon verbreden.

 

China Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd Bedrijfsprofiel 5
 
 

Wij zijn SEDEX-lid en hebben rijke ervaring in fabriekscontrole, vooral in sociale verantwoordelijkheid controle. Lange tijd, hebben wij hard gewerkt om de productstructuur te optimaliseren en de verpakkingskwaliteit, zodat de meeste productstructuren de de industrie standaardtest (BIFMA) overgaan, en de verpakking gaat de dalingstest over van ISTA 1A. Ook zijn wij geëngageerd aan het onderzoek van rekupereerbaar en milieuvriendelijk in zowel productie als verpakkingsmaterialen, geweest en een reeks van verpakkingsoplossing met rekupereerbaar materiaal en het overgaan van de dalingstest van ISTA 1A ontwikkeld.
Wij nemen Klant Satisfacation, in overeenstemming zijnd met de norm, nul tekort als doel van productie en de dienst.


WIJ SPREKEN NIET OVER KWALITEIT, DOEN WIJ HET!

Wij zijn deskundigen in kantoormeubilairoplossing.

Contactgegevens
Luoyang Ouzheng Trading Co. Ltd

Contactpersoon: Ms. Joejoe

Tel.: +86-15090163959

Fax: 86-0379-6222-3899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)